Real Madridista kahden vuoden lainasopimuksella Bayern Müncheniin siirtynyt James Rodríguez alkaa sopeutua uuteen seuraansa. James kertoi ajastaan Münchenissa ja otti kantaa myös entisen joukkuetoverinsa Cristiano Ronaldon kommentteihin.

Ronaldo sanoi Mestarien liigassa Tottenhamille kärsityn tappion jälkeen, että Real Madrid on heikentynyt viime kaudesta, kun muun muassa James, Pepe ja Álvaro Morata jättivät seuran. Jamesin mukaan Madrid on yhä todella vahva joukkue.

Lue Ronaldon kommentit tästä.

– He kävivät vaikeaa aikaa läpi silloin ja joskus sitä sanoo asioita, joita ei pitäisi. Mielestäni Real Madridilla on todella hyviä pelaaja ja he pelaavat varmasti hyvän kauden. Minulla jäi useita hyviä pelikavereita ja ystäviä Madridiin ja katson aina heidän pelejä, kun voin. Pidän yhä yhteyttä Sergio Ramosin, Karim Benzeman sekä Marcelon kanssa, James kertoi kolumbialaiselle Caracol tv-kanavalle.

James on pelannut tällä kaudella Bundesliigassa 11 ottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia. Bayernissa James on nähty enempi keskikentällä kuin hyökkäyksessä. Kolumbian maajoukkueessa James pelaa taas hyökkäävämmässä roolissa.

Suurin haaste Saksassa elämisessä on ollut kieli, jota James opettelee päivittäin.

– Opin pikkuhiljaa, mutta se on niin vaikeaa. Omistan tunnin päivässä kielen opetteluun. Joukkueessa on viisi pelaajaa ja manageri, jotka puhuvat espanjaa. (Robert) Lewandowskin kanssa puhun englantia, tosin hyvin outoa englantia, mies kertoi.

Lähde: AS