Bayern Münchenin pelastajaksi tullut Jupp Heynckes paljasti, ettei hänellä ole tällä hetkellä edes voimassa olevaa sopimusta seuran kanssa.

Heynckes pestattiin nopealla aikataululla Bayernin peräsimeen, kun seura antoi huonojen tulosten johdosta potkut viime kaudella Bundesliigan mestaruuden tuoneelle Carlo Ancelottille. Kurssi kääntyikin nopeasti, ja Bayern on hävinnyt vain yhden ottelun Heynckesin alaisuudessa.

Näillä näkymin Heynckes valmentaa Bayernia vain tämän kauden ajan. Toisaalta erinäisiä huhuja on ollut paljon liikkeellä. Yhtenä vaihtoehtona Bayernin tulevaksi päävalmentajaksi on ehdotettu Saksan A-maajoukkueen nykyistä päävalmentajaa Joachim Löwiä. Löwin pestaus voisi tarkoittaa myös sitä, että Heynckes valmentaisi Bayernia mahdollisesti kahden kauden ajan, koska Löw aikoo pitää sapattivuoden ensi kesän MM-kisojen jälkeen.

Lue lisää Löwin mahdollisesta pestaamisesta Bayernin peräsimeen tästä linkistä.

Heynckesin sopimuksen pituudesta ei ole tietoa, sillä mies ei ole kirjoittanut Bayernin kanssa vielä sopimusta. Heynckes on ehtinyt valmentaa Bayernissa nyt parisen kuukautta ilman kontrahtia.

– Meillä ei ole vielä sopimusta. Jan-Christian Dreesen (Bayernin talousjohtaja) painostaa minua aina tulemaan käymään ja allekirjoittamaan sopimuksen. Mutta minulla ei ole ollut aikaa vielä, konkariluotsi kertoi puhuessaan Bayern Münchenin kannattajille.