© Kuva: Getty Images

Chelsea-Barcelonaako pukkaa? Katso täältä Mestarien liigan arvonnan todennäköisyydet

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Keskiviikkona saatiin selville loputkin 16 parhaan joukkoon jatkajat tämän kauden Mestarien liigassa. Pudotuspeleistä ulos pullahtivat viime kauden välieräjoukkueet Atlético Madrid ja AS Monaco sekä usein viime vuosina kisan loppusuoralla niin ikään nähty Borussia Dortmund. Myös näyttävällä hyökkäyspelillään hurmanneen Napolin on tyytyminen Eurooppa-liigaan.

Pudotuspeleihin sen sijaan ylsivät muun muassa Besiktas, Basel ja Shakhtar Donetsk. Englantilaisseurojen menestys lohkovaiheessa oli historiallista, sillä ensimmäistä kertaa Valioliigasta selviytyi viisi joukkuetta Mestarien liigan pudotuspelivaiheeseen.

Koska sijoitettujen koriin selviytyi neljä englantilaisseuraa, eivätkä samassa lohkossa pelanneet joukkueet voi joutua vastakkain, on viime kauden valioliigamestarilla Chelsealla arvonnassa vain kolme vaihtoehtoa vastustajaksi. Chelsea kohtaa neljännesvälierissä joko Barcelonan, PSG:n tai Besiktasin.

Ei liene vaikea arvella, minkä joukkueen edellämainitusta kolmikosta Chelsea mieluiten ottaisi vastaan. Todennäköisyyslaskelmat ovat kuitenkin vahvasti Barcelonan puolella. Barcelona-Chelsea -pari saa peräti vajaan 44 prosentin todennäköisyyden.

Neljännesvälieräparit arvotaan maanantaina klo 13 alkaen.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon