© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo teki historiallisen kovan tempun – Mestarien liigassa maaleja tulee liukuhihnalta

KuPS, Ilves ja FC Lahti Eurooppa-liigassa – pelit suorina lähetyksinä!

Näet suomalaisseurojen europelit suorina lähetyksinä ja yksinoikeudella.

Real Madrid otti keskiviikkoiltana 3-2-voiton Borussia Dortmundista. Cristiano Ronaldo pääsi jälleen kirjoittamaan nimensä uuden ennätyksen haltijaksi.

Ronaldo viimeisteli Realin toisen osuman 12. minuutilla. Maali oli La Ligassa tehottomuudesta kärsineelle Ronaldolle jo kauden yhdeksäs Mestarien liigan alkulohkossa. Osuma oli myös taattua Ronaldoa. Mateo Kovačić syötti boksin ulkopuolelle Ronaldolle, josta mies tälläsi upean osuman vasempaan ylänurkkaan.

Ronaldosta tuli samalla myös ensimmäinen pelaaja Mestarien liigan historiassa, joka on tehnyt kaikissa alkulohkon otteluissa vähintään yhden maalin. Kuudessa ottelussa Ronaldo on paukuttanut nyt siis yhdeksän osumaa.

Real Madrid jäi voitosta huolimatta omassa alkulohkossaan toiseksi Tottenhamin taakse. Se tietää selvästi hankalampaa kulkua jatkopeleissä kohti kolmatta perättäistä Mestarien liigan voittoa. Ronaldon tehokkuudelle on siis käyttöä myös jatkopeleissä, mikäli Real haluaa uusia mestaruuden.

MM-finaaliin jättikerroin 10,00!

Jalkapallon MM-finaalin voittajalle jättikerroin. Valitse vain Kroatia tai Ranska. Sitten vetoa sisään.