Suomen maajoukkuemies Kasper Hämäläinen pelasi erittäin vahvan ottelun, kun hänen edustamansa Legia kaatoi häntäpään Termalica Niecieczan 3–0 Puolan pääsarjan eli Ekstraklasan lauantain kierroksella.

Hämäläinen, brasilialainen Guilherme ja italialainen Cristian Pasquato tekivät kotijoukkueelle maalin mieheen toisella puoliajalla.

Legia on kerännyt 19 ottelussaan yhteensä 35 pistettä ja majailee sarjataulukossa toisena. Górnik Zabrze on vain pisteen edellä.

Varsovalaiset lähtivät lauantain peliin hyökkäävällä taktiikalla, mutta ensimmäisellä puoliajalla joukkue ei saanut peliään kulkemaan toivotulla tavalla.

Toisen puoliajan alussa alkoi kuitenkin tapahtua. Guilherme aloitti maalinteon 53. minuutilla pilkulta, kun Hämäläistä rikottiin rangaistusalueella.

Pasquato heilutti verkkoa kolme minuuttia myöhemmin suoraan ilmasta. Suomalainen antoi maaliin mestarillisen syötön.

Hämäläinen ohitti Valioliigastakin tutun maalivahdin Ján Muchan tarkalla laukauksellaan 65. minuutilla. Pian sen jälkeen hän tuli vaihtoon ja sai suosionosoitukset kannattajilta.

Suomalainen kertoi Legian verkkosivuilla olevansa tyytyväinen tilanteeseensa joukkueessa. Hän ei kuitenkaan osannut sanoa, oliko lauantain esitys hänen parhaansa Legian paidassa.