Real Madrid viettää La Ligan lyhyttä joulutaukoa vasta sarjataulukon neljäntenä ja jo 14 pistettä Barcelonasta jääneenä (tosin ottelun vähemmän pelanneena). Syksyn peliesitykset eivät tee siitä myöskään Mestarien liigan suurinta voittajasuosikkia.

Tuoreimpien huhujen mukaan Real tyytyy tammikuun siirtoikkunassa vähään, eli tämän kauden osalta ei takaa-ajoa aiota isolla riskillä tavoitella. Mediatietojen perusteella Real Madrid tyytyisi tammikuussa yhteen uuteen hankintaan: Athletic Bilbaon maalivahtiin Kepa Arrizabalagaan.

Tulevana kesänä Madridissa saatetaan sen sijaan nähdä todellinen suursiivous. AS:n mukaan Real Madridissa haaveillaan peräti kuudesta eri ”galacticosta”, todellisesta megaluokan hankinnasta. Näitä kaikkia ei missään tapauksessa tulla Santiago Bernabéulla näkemään, mutta jo yksi tai kaksi listan pelaajista olisi vakuuttava muskelinnäyttö kilpailijoille. Ainakaan nimilista ei jätä ketään kylmäksi.

As nimeää Realin haavelistalle seuraavat kuusi supertähteä: Chelsean Eden Hazardin, Tottenhamin Harry Kanen, PSG:n Neymarin ja Kylian Mbappén, Bayern Münchenin Robert Lewandowskin ja Inter Milanin Mauro Icardin.

Koko konkkaronkka on hyökkäyspään pelaajia, joten ilmiselvää on, että Madridissa suunnitellaan suursiivousta nimenomaan yläkertaan. BBC-kolmikosta yksi, kaksi tai jopa kolme saanee vaihtaa kesällä maisemaa.

Hazardin osalta siirtohuhut saivat lisäpontta, kun pelaajan isä sanoi poikansa kieltäytyneen Chelsean jatkosopimustarjouksesta Realin kosiskeluja odotellessaan. Kane heilutti tahtipuikkoa myös Tottenhamin läksyttäessä Real Madridia syksyllä, mutta Spurs-luotsi Mauricio Pochettino on todennut, ettei Kane ole kaupan. No, ehkä tähtitieteelliseen hintaan kuitenkin olisi – ehta galactico siis.

Melkoinen silmänkääntötemppu olisi 25-vuotiaan Neymarin palauttaminen La Ligaan. Ei ehkä mahdoton ajatus sekään, sillä monet uskovat Neymarin olevan tyytymätön Pariisissa, ja Madrid-pomo Florentino Pérez on kehunut brassia julkisesti useaan otteeseen. Ainakaan Neymar ei sentään siirtyisi suoraan Barcelonasta.

Kylian Mbappé ja Robert Lewandowski ovat jo pitkään Madridiin yhdistettyjä pelaajia. Lewandowskin osalta Bayern München veti aikanaan pidemmän korren, ja Mbappén hankinnasta Madrid vetäytyi tiettävästi itse.

 

 

 

Argentiinalainen Mauro Icardi on yhdistetty huhuissa Madridiin jo tammikuun ikkunassa. Monet kuitenkin uskovat, että Icardi tulee solmimaan nykyisen seuransa Inter Milanin kanssa rahakkaan jatkosopimuksen ja jatkaa uraansa Italiassa.