Juventuksen 24-vuotias hyökkääjä Paulo Dybala on istunut viime Serie A -otteluissa enemmän vaihtopenkillä kuin ollut kentällä. Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri lupaili, että peliaikaa voisi olla tulossa lauantaina Veronaa vastaan.

Dybala oli alkukaudesta loistavassa iskussa. Maaleja tuli liukuhihnalta ja miestä alettiin eri medioissa jo vertaamaan Argentiinan toiseen tähtipelaajaan Lionel Messiin. Allegrin mielestä vertaukset eivät tehneet hyvää Dybalalle.

– Ne vertaukset, joita tehtiin aiemmin tällä kaudella, tekivät harmia hänelle (Dybalalle). Onneksi hän on fiksu poika ja hän ymmärtää tämän. Ei häntä voi verrata jalkapallon pyhiin lehmiin. Kaksi heistä (Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi) ovat voittaneet kymmenen viimeistä Kultaista palloa ja Neymar on lähellä heitä, Allegri sanoi Calcio Mercaton mukaan.

– Paulo on erilainen kuin muut, mutta tuollaiset vertaukset ovat vahingoittaneet häntä. Sellaisia vertauksia ei pitäisi tehdä. Hän on 24-vuotias, toiset ovat voittaneet kymmenen Kultaista palloa.

Allegri lupaili, että Dybala olisi palaamassa avauskokoonpanoon. Juve-luotsi sanoi, että hänen ja pelaajan välit ovat täysin kunnossa.

– Meidän suhteemme ei ole muuttunut. Hän on kehittynyt paljon. Juventus on auttanut häntä osoittamaan kykynsä. Hän on tehnyt paljon Juvelle ja voi silti yhä kehittyä, Allegri sanoi.