Real Madridin supertähti Cristiano Ronaldo valittiin viidettä kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi ja miehelle ojennettiin Kultainen pallo (Ballon d’Or). Järjestäjät eivät kuitenkaan saaneet ilmoitettua toista ja kolmatta sijaa.

France Football sai kaikki muut sijat järjestykseen, mutta toinen ja kolmas sija jäi pitkäksi aikaa täyttämättä. Esimerkiksi Twitterissä ilmoitettiin pelaajat järjestyksessä, mutta viimeisten kolmen sijasta ilmoitettiin vain voittaja eli Ronaldo.

Myös France Footballin liveblogissa toinen ja kolmas sija jäi tyhjäksi. Mitä ilmeisemmin Lionel Messi sijoittui toiseksi ja PSG:n tähtipelaaja Neymar kolmanneksi. BBC:n liveblogissa ihmeteltiin samaa.

– Hmm… Kukas nyt on toinen ja kuka kolmas? BBC:n liveblogissa ihmeteltiin.

BBC:n liveblogissa osattiin ottaa ilo irti France Footballin erheestä, sillä blogissa kyseltiin jo ManU:n entiseltä puolustajalta Rio Ferdinandilta, että tietäisikö hän, kuka sijoittui toiseksi ja kuka kolmanneksi. Ferdinand lähetti sosiaalisessa mediassa heti palkinnon varmistuttua onnittelut vanhalle pelikaverilleen Ronaldolle.

Lopulta varmuus saatiin ja Messi sijoittui toiseksi ja Neymar kolmanneksi.