Eintracht Frankfurt otti maukkaan voiton sunnuntaina Bundesliigassa, kun Hertha Berlin kaatui vieraskentällä maalein 2-1. Lukas Hradecky pelasi Eintrachtin maalinsuulla vakuuttavasti.

Hradecky torjui neljästi pelissä. Olosuhteet Berliinissä oli haastavat.

– Molemmilta jengeiltä aika heikko peli. Kentän kunto ja sääkin sanelivat, että oli aika mahdoton pelata jalkapalloa, Hradecky kertoi Iltalehdelle.

Voittomaalin teki täksi kaudeksi Eintrachtiin siirtynyt Kevin-Prince Boateng. Hradeckyn mukaan Boateng on ollut tärkeä lisä joukkueelle.

– Onhan hän iso persoona ja johtajatyyppi – tuo aika paljon turvaa ja varmuutta keskikentälle. Pitää pallon kuin pallon. Ei häneltä palloa pois saa. Hyvä rauhoittava pelaaja, iso lisä meidän jengiin, Hradecky sanoi.

Eintracht nousi voiton myötä tasapisteisiin kuudentena olevan Borussia Dortmundin kanssa. Kuudes sija oikeuttaa kauden päätteksi Eurooppa-liigan karsintoihin.

Ottelun jälkeen Hradecky lisäsi Instagramiin kuvan, jossa mies nauttii voiton oluista joukkuetovereidensa Marco Russin ja kakkosmaalivahti Jan Zimmermannin kanssa. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.