Paris Saint-Germainin teinisensaatio Kylian Mbappé kertoi Marcan haastattelussa, että Real Madridin portugalilaistähti Cristiano Ronaldo oli hänen suuri lapsuudensankarinsa.

Mbappé, 19, pääsee keväällä kohtaamaan entisen idolinsa, sillä PSG ja Real Madrid arvottiin vastakkain Mestarien liigan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle.

Nuori ranskalaishyökkääjä kertoi myös, että hän kävi kesällä neuvotteluja Real Madridin kanssa ennen kuin valitsi uudeksi seurakseen PSG:n, jonka kannattaja hän on ollut pienestä pitäen.

Mbappén mukaan hänen Ronaldo-fanituksensa on kuitenkin ohi, ja seuraavaksi hän haluaa vain kukistaa portugalilaistähden.

– Hän on lapsuuteni sankari. Oli mahtavaa tavata hänet, kun vierailin Valdebebasissa (Realin harjoituskeskuksessa).

– Mutta minä olen kilpailija ja erittäin kilpahenkinen ihminen. Haluan vain voittaa, voittaa ja voittaa, joten sillä ei merkitystä, kuka tulee vastaan. Haluamme vain voittaa.

– Ihailin häntä, kun olin nuorempi, mutta se on ohi. Nyt menen Bernabéulle voittaakseni.

– Hän on voittanut viisi Ballon d’Oria, joten häneltä voi oppia paljon. Hän on loistava pelaaja, mutta meillä on PSG:ssä sellaisia myös. Neymar on täällä, ja minusta hän on hyvin samantyyppinen ja käytännössä samalla tasolla kuin Cristiano Ronaldo. Opin maalintekoa myös Edinson Cavanilta.