The Sunin mukaan Evertonista Manchester Unitediin kesällä siirtyneen Romelu Lukakun paino on noussut uudessa seurassaan yli kolmen kilogramman verran.

Seuran lääkäreiden kerrotaan vakuuttaneen Man United -valmentaja José Mourinholle, että 24-vuotiaan belgialaishyökkääjän uudet kilot ovat pelkkää lihasta, mutta tästä huolimatta portugalilainen ei ole tyytyväinen pelaajan lisääntyneisiin kiloihin.

Lähde kertoo, että Mourinhon mielestä Lukaku on hidastunut selvästi lisääntyneen massansa seurauksena ja hän pitää tätä yhtenä syynä hyökkääjän heikkoon maalivireeseen.

Lukaku aloitti uransa Manchesterissa erinomaisesti. 11 ensimmäisessä ottelussaan hän takoi kymmenen osumaa, mutta siitä seuraavan 12 pelin aikana vastustajan verkko on heilunut hänen toimestaan vain kerran.

Pitkä maaliton putki päättyi joulukuun 12. päivä Bournemouthia vastaan, jonka jälkeen hän osui myös West Bromia vastaan. Näitä otteluita on seurannut jälleen kaksi heikkoa ottelua, joissa Man United on jäänyt tasapeliin sekä Leicesteriä että Burnleytä vastaan. Joukkueen kannattajien mielestä yksi syy pistemenetyksiin on Lukakussa, jonka maalivire on heikentynyt huomattavasti alkukaudesta.