Eintracht Frankfurtin ja Suomen A-maajoukkueen ykkösveskari Lukas Hradecky lähetti TPS:n Facebook-tilillä terveiset Palloseuran kannattajille. Mies arvosti korkealle TPS:n liiganousun.

– Tervehdys sinne Suomen kauneimpaan, jopa maailman kauneimpaan mustavalkoiseen Turkuun. Aikamoinen vuosi takana. Yksi vuoden sykähdyttävimmistä urheiluhetkistä tapahtui Espoossa, Tapiolassa. Oli aika hieno fiilis täällä, kun juhlittiin (nousua), Hradecky kertoi.

Hradecky on TPS:n kasvatti ja miehen saattaa usein nähdä kesäisin katsomassa TPS:n pelejä. Hradecky ennusti vuosi sitten, että tänä vuonna joulua juhlittaisiin niin, että TPS on liigaseura. Ja niinhän siinä sitten kävikin.

– Taisin viime vuonna profeettamaisesti ennustaa, että tämä joulu vietetään liigaseurana. Ajattelin tehdä samanlaisen ennustuksen myös ensi vuodeksi, koska uskon, että Mika Laurikaisen, kaikkien tärkeiden ihmisten ja pelaajien johdolla me saavutamme seuraavan askeleen taas, Hradecky totesi videolla.

Hradecky toivoi, että ensi TPS saisi tasapainoisen kauden liigassa, mutta muistutti, että kaikessa tekemisessä pitää mennä talous edellä.

– Uskon, että pikkuhiljaa meistä tulee enemmän ja enemmän se Tepsi, joka me haluamme olla, Hradecky sanoi.

Katso alta Hradeckyn joulutervehdys kokonaisuudessaan. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.

https://www.facebook.com/FCTPS/videos/10154949980751927/