Yksi tammikuun mielenkiintoisimmista pelaajista siirtomarkkinoilla on Atlético Madridin hyökkääjä Antoine Griezmann. Miehen perässä ovat olleet ainakin Manchester United ja FC Barcelona.

Espanjalaisen Marca-lehden mukaan Man United olisi kuitenkin viimeisten tietojen mukaan jäämässä pois tarjouskilvasta. José Mourinho ei ole vakuuttunut siitä, että Griezmannista pyydetty hinta, noin sata miljoonaa euroa, olisi kannattavaa maksaa. Barcelonalle uutinen on toki mieluisa, sillä sekin on ollut kiinnostunut Griezmannista.

Barcelona on toisaalta ollut myös kiinnostunut Liverpoolin Philippe Coutinhosta. Kahta noin sadan miljoonan tähtipelaajaa Barcelona tuskin pystyy hankkimaan, joten päätös täytyy tehdä kahden pelaajan väliltä.

Yksi ongelma Barcelonan ostoaikeissa kuitenkin vielä on. Atlético nimittäin valitti Barcelonasta Fifalle, koska Barcelona on ilmeisesti jo nevuotellut Griezmannin kanssa ilman Atléticon lupaa. Barcelonaa voi uhata jopa kahden siirtoikkunan siirtokielto, mikäli Fifa katsoo Atléticon kantelun aiheelliseksi, lue lisää tästä.