Manchester Unitedin entinen manageri Louis van Gaal vaikuttaisi olevan yhä hieman katkera tavasta, jolla hänen piti lähteä seurasta.

Van Gaal, 66, valmensi Unitedia vuosina 2014-2016. Hänen aikanaan manchesterilaisia syytettiin tappavan tylsästä ja tehottomasta jalkapallosta. Hollantilaismanageri voitti Unitedin kanssa FA Cupin keväällä toukokuussa 2016, mutta hän ja hänen taustajoukkonsa saivat lähteä seurasta vain kaksi päivää myöhemmin, vaikka van Gaalilla oli yhä vuosi jäljellä sopimuksessaan.

Portugalilaismanageri José Mourinho otti pian van Gaalin jälkeen Manchester Unitedin komentoonsa.

Van Gaal paljasti haastattelussa, että ei aio enää palata seurajoukkuevalmennukseen, ellei hän saa mahdollisuutta kostaa Manchester Unitedille.

– En tule todennäköisesti enää valmentamaan seurajoukkuetta. Tekisin vain yhden poikkeuksen. Jos jokin iso englantilaisseura haluaisi minut, niin ryhtyisin siihen. Sitten saisin mahdollisuuden näpäyttää Manchester Unitedia, sanoi van Gaal Goalin mukaan.

Hollantilaisvalmentaja on ollut työttömänä saatuaan potkut Manchester Unitedista, vaikka hänet yhdistettiinkin vahvasti sekä Evertoniin että Belgian maajoukkueeseen.