Manchester United kukisti lauantaina Arsenalin vieraskentällä Valioliigassa lukemin 3-1.

United pääsi kahden maalin karkumatkalle jo 11 minuutissa Antonio Valencian ja Jesse Lingard osumilla.

Arsenal-kärki Alexandre Lacazette kavensi tilanteeksi 2-1, kun toista jaksoa oli takana neljä minuuttia.

Kotijoukkue jatkoi painostustaan ja haki tasoitusosumaa vimmatusti, mutta United-vahti David De Gea tuntui venyvän jokaisen laukauksen tielle. Ottelun päätyttyä hänellä olikin kasassa hämmästyttävät 14 torjuntaa.

Arsenalin sinnikkyydestä huolimatta seuraavasta osumasta vastasivat jälleen manchesterilaiset, kun Lingard pääsi viimeistelemään 63. minuutilla illan toisen maalinsa tyhjiin.

Tykkimiesten loppukiri sai lisää virtaa, kun Unitedin parhaimmistoon kuulunut keskikenttäpelaaja Paul Pogba ajettiin suoralla punaisella ulos hänen astuttua Héctor Bellerínin pohkeen päälle pallontavoittelutilanteessa.

Pogba joutuu ulosajonsa myötä seuraamaan seuraavan kierroksen paikallisottelun sarjakärki Manchester Cityä vastaan katsomosta.