Nicessä vahvaa kautta pelaava Mario Balotelli vaikuttaisi olevan halukas matkaamaan kohti uusia haasteita. Balotelli kertoi siirtohaluista Sky Italialle.

Italialaiskärki on paukuttanut tällä kaudella maaliverkkoja jo kymmenen kertaa Ligue 1:ssä. Lisäksi onnistumisia on tullut myös Eurooppa-liigassa, jossa Balotelli on tehnyt viidessä ottelussa neljä maalia.

– Soitin Mino Raiolalle (agentti) ja kysyin: ”Mitä teen tammikuussa?” Hän sanoi, ettei tiedä. Haluan jäädä (Niceen), joten katsotaan. Haluisin kieltämättä taas vahvan joukkueen taakseni. Haluan pelata Mestarien liigaa ja voittaa jotain, Balotelli sanoi Sky Italialle.

Kahden Ranskassa vietetyn kauden aikana Balotelli on palannut huipulle. Jo menetetyksi tapaukseksi leimattu hyökkääjä on ollut tärkeä palanen Nicen vahvassa nousussa kohti Ranskan liigan kärkeä.

Balotelli on myös osoittanut kypsyneensä Ranskassa, joten ottajia voisi hyvinkin löytyä esimerkiksi Italiasta. Toisaalta Balotellilla on jäänyt myös vankka maine nuoruusvuosilta, jonka vanki hän tulee aina olemaan.

– En todellakaan aio lopettaa uraani vielä. Olen 27-vuotias, joten voin pelata vielä kuusi tai seitsemän vuotta huipputasolla. Tiedän, että jalkapallossa täytyy koko ajan tehdä töitä. Uskon olevani oikealla tiellä pärjätäkseni hyvin ja näemme sitten mihin päädyn, Balotelli sanoi mystisenä.

Lähde: getfootballnewsfrance.com