RoPS:n toimistolla on syytä hymyyn. Seuran kausikorttitempaus on lähtenyt liikkeelle upeasti. Keskiviikkona seura kertoi Twitter-tilillään, että kausikortteja oli myyty jo yli 1800.

Lue tarkemmin RoPS:n kausikorttitempauksesta tästä linkistä.

RoPS:n tavoite on myydä 3000 kausikorttia 59 euron hinnalla. Mikäli tavoitteeseen ei päästä, hinta nousee ja nyt hankitut kausikortit mitätöityvät. Mikäli tavoitteeseen päästään, tulee yhdelle kotiottelulle hintaa vajaa neljä euroa. Normaalisti RoPS:n kausikortti maksaa 225 euroa.

Seura asetti tavoitteekseen myydä tuhat kausikorttia ennen joulua, mutta tuo tavoite on rikottu jo hyvissä ajoin. Keskiviikkona kausareita oli myyty peräti 1825. Joe et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä. (Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

WOOOO!!! #RoPS #Kausarihaaste päivän tarkistettu luku: 1825 varausta. Kiitos, kiitos, kiitos 💙💙💙 x 1825! Ja meillä oli se alkuperäinen tavoite jos nyt tonni ennen joulua 😂 Tämä kampanja roihuaa 🔥🔥 rops.fi/kausarihaaste

Nerokas idea on huomioitu myös muualla Suomessa. Kakkosessa pelaava FC KTP teki samanlaisen tempauksen ja myy nyt kausikorttejaan 49 eurolla. Tavoitteena on saada kasaan 1500 kausikortin omistajaa, jolloin hinta pysyy 49 eurossa. Jos tavoitteeseen ei päästä, käytäntö on sama kuin RoPS:lla.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

KTP

@KTPKotka
Kausarihaaste on avattu! Nyt vain neljän pelin hinnalla 49€ koko kausi! Kampanja toteutuu mikäli 1500 varausta täyttyy. Varaa omasi ja kutsu kaveritkin mukaan:

fcktp.fi/fc-ktp-kausiko…
#kausarihaaste #KTP #FromTheDocks #Kakkonen