Sami Hyypiän mielestä Liverpool ei tarvitse tammikuussa vahvistuksia. Suomalaispuolustaja uskoo entisen seuransa nykymateriaalin riittävän Valioliigassa sijoitukseen neljän parhaan joukossa.

– Tällä hetkellä mikään osa-alue ei tarvitse vahvistusta. Voitamme pelejä, teemme maaleja ja vielä pidämme nollapelejä. Kaikki on tällä hetkellä hyvin, Hyypiä kommentoi Goalille.

– Liigan voittaminen tällä kaudella on todella vaikeaa, koska olemme niin paljon Manchester Cityä takana. He myös saavat pisteitä joka viikko. Minimitavoite on selvitä neljän parhaan joukkoon ja pelata Mestarien liigaa tai jopa voittaa Mestarien liiga.

Hyypiä uskoisi suurten hankintojen vain sekoittavan pakkaa. Sen sijaan Liverpoolin pitäisi keskittyä nykyisiin pelaajiinsa.

– Sitä haluaa olla joka kausi vahvempi. Sitä on kaksi tapaa tehdä se. Joko kehittää pelaajia tai ostaa joku. En ole puhunut viime aikoina Jürgen Kloppin kanssa, joten en tiedä mitä hän suunnittelee. On kuitenkin tärkeää löytää joukkueeseen sopivia pelaajia.

– Minusta ei ole järkeä ostaa 100 miljoonalla eurolla pelaajaa ja huomata, ettei hän sovi joukkueeseen tai pelitapaan. Tottakai odotan innolla siirtoaikaa.

Liverpool on tällä hetkellä Valioliigassa neljäntenä. Joukkue selviytyi myös Mestarien liigassa lohkovoittajana pudotuspeleihin.