Vihdoinkin! Serie A:han täksi kaudeksi noussut Benevento sai vihdoin ja viimein nauttia voiton riemusta pääsarjassa, vuoden toiseksi viimeisenä päivänä. Historiallinen voitto tuli Beneventon kotikentällä Chievo Veronasta maalein 1-0. Ottelun ainoan maalin teki Massimo Coda pelin 64. minuutilla.

Ensimmäistä pääsarjakauttaan pelaava Benevento sai pelata Serie A:ssa ennätykselliset 18 ottelua ilman voittoa, ja ensimmäisen pisteensäkin se sai vasta joulukuussa, noustuaan dramaattisesti 2-2 -tasapeliin AC Milania vastaan. Benevento on neljällä pisteellään selkeällä erolla sarjan hännänhuippuna. Matkaa viimeiselle sarjassa säilyjän paikalle on 11 pistettä, mutta valmentaja Roberto De Zerbi ei luovuta taistelutta.

– Voitto on tärkeä, sillä muutoin minulla olisi ollut vaikeaa palata töihin tiistaina ja yrittää motivoida 25 ihmistä, De Zerbi totesi Yahoo Sportsin mukaan.

– Saamme tästä voimaa jatkoon. Olemme ansainneet tämän voiton jo muutaman viikon ajan ja nyt käännämme katseemme seuraavaan otteluun.

Suomen Perparim Hetemaj pelasi Chievo Veronan paidassa 68 minuuttia.