Manchester Unitedin tähtipelaaja Zlatan Ibrahimović nousi yllättäen puheenaiheeksi Turkissa, kun kahden suurseuran pomot ilmoittivat halunsa hankkia ruotsalaishyökkääjän.

Ensin Galatasarayn seurapresidenttikandidaatti Mehmet Cengiz aloitti kampanjansa melkoisella lupauksella. Mies nimittäin sanoi, että aikoo hankkia Ibrahimovićin Galatasarayhin, mikäli hänet valitaan seuran uudeksi presidentiksi.

– Aion pitää lupaukseni. Galatasaray tarvitsee kolme tai neljä pelaajaa. Sanon edelleen, että haluamme Ibrahimovićin. Ibrahimović voi pelata Galatasarayssa, joten pidän kiinni tästä nimestä, Cengiz sanoi turkkilaiselle medialle.

Sen jälkeen apajille ilmestyi myös toinen Turkin suurseura Besiktas, joka on mukana Mestarien liigan jatkopeleissä. Jalkapalloasiantuntija Erman Toroğlu kertoi, että Besiktasin seurapresidentti Fikret Orman haluaa tuoda Ibrahimovićin Besiktasiin, mikäli seuran nykyinen hyökkääjä Cenk Tosun lähtee isolla rahalla.

– Orman on sanonut, että jos hän onnistuu myymään Tosunin suurella siirtosummalla, hän aikoo hankkia Zlatanin, Toroğlu kertoi Sporx-medialle.

Ibrahimović on vasta hiljattain kuntoutunut pitkästä loukkaantumisestaan. Peliaikaa ei ole vielä tullut kovinkaan paljon Unitedin miehistössä. Liigacupin ottelussa Bristolia vastaan ruotsalaishyökkääjä teki ensimmäisen osumansa loukkaantumisen jälkeen.

36-vuotias hyökkääjä julkaisi Instagramissa kuvan viime viikonloppuna. Turkista kantautuneiden uutisten jälkeen Besiktasin kannattajat ovat aloittaneet oman kampanjointinsa. Fanit ovat yksitellen kirjoittaneet kuvan kommenttikenttään toivovansa Ibrahimovićin siirtyvän Besiktasiin.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.