Kerroimme jo aiemmin keskiviikkona siitä, kuinka saksalaislehti Bild on rankannut Huuhkajien maalivahdin Lukas Hradeckyn Bundesliigan syyskauden neljänneksi parhaaksi pelaajaksi. Nyt suomalaiselle on satanut lisääkin arvostusta, sillä toinen tunnettu urheilusivusto Bleacher Report nostaa Hradeckyn 15 halutuimman vapaan agentin listalleen.

Hradeckyn sopimus Eintracht Frankfurtin kanssa umpeutuu kuluvan kauden päätteeksi. Se merkitsee sitä, että hän saa neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa 1.1.2018 alkaen ja solmia halutessaan myös esisopimuksen.

Bleacher Reportin mielestä Hradecky onkin niin kuumaa kamaa, että hän on ottanut 15. sijan sivuston Top 15-listauksessa. Näin Hradeckya listauksessa luonnehditaan:

– Eintracht Frankfurtilla on meneillään vahva kausi ja he ovat vain neljän pisteen päässä kakkostilasta Bundesliiga-kauden puolivälissä. Hyvän vireen avain on ollut maalivahti Hradeckyn sankaruus.

– Useaan otteeseen Hradecky on ratkaissut joukkueellen pisteen tai kolme, tehtyään monenlaisia torjuntoja monenlaisilla ruumiinosilla.

 

– 28-vuotias maalivahti on valinnut hemmetinmoisen ajankohdan nousulleen yhdeksi Bundesliigan parhaista veräjänvartijoista. Hän saa neuvotella melkoisen siirron ja sopimuksen, jos vain jatkaa samaan malliin.

Hradecky on listalla eittämättä kovassa seurassa. Samaan himotuimpien vapaiden agenttien tähtikatraaseen ylsivät suomalaisen lisäksi muiden muassa Fernandinho (Manchester City, sija 9), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao, 7), Emre Can (Liverpool, 5), Giorgio Chiellini (Juventus, 4), Leon Goretzka (Schalke, 3) sekä Arsenalin kaksikko Mesut Özil ja Alexis Sánchez sijoilla 2 ja 1.