© Kuva: Juha Tamminen

Vaikea alku, nyt seuran parhaimmistoa – Huuhkajien puolustuksen johtohahmo nauttii vastuusta

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!

Paulus Arajuuri siirtyi viime tammikuussa puolalaisesta Lech Poznanista ilmaisella siirrolla Brøndby IF:n riveihin. Alku oli tunnustelua, mutta tällä hetkellä Arajuuri pelaa ehkä uransa parasta jalkapalloa.

Tanskan Superliigassa alkoi talvitauko ja Brøndby on sarjassa toisena. Viimeisellä kierroksella FC Midtjylland nousi sarjakärkeen, mutta Brøndby taistelee tiukasti tällä kaudella Tanskan mestaruudesta.

Yksi syy siihen on alakerran johtaja, Paulus Arajuuri. Alku seurassa ei kuitenkaan lupaillut suuria.

– Olen todella onnellinen. Aluksi minulla oli hankalaa, kun tulin tänne ja otti aikansa, että totuin meidän pelitapaan. Mutta minusta tuntuu, että olen hyvällä tiellä, Arajuuri kertoi 3point.dk-sivustolle.

Arajuuren ohella myös Brøndby on parantanut viime kaudesta. Siitä kertoo jo se, että Brøndbyn edellinen tappio tuli elokuussa ja joukkue on pelannut peräti 13 ottelua ilman tappioita putkeen sarjassa.

– Olemme joukkueena myös mennyt todella paljon eteenpäin. Olen vain todella kiitollinen ja ylpeä, että saan olla osa joukkuetta. Rakastan Brøndbytä ja elämää Tanskassa, nautin todella ajastani täällä, Arajuuri hehkutti.

 

Hyvät otteet eivät ole jääneet vain seurajoukkueeseen. Arajuuri on noussut kuluvan vuoden aikana Huuhkajien ykköstoppariksi ja Suomen puolustuksen johtajaksi.

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!