Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimović ei tunnetusti kuulu Manchester Cityn manageri Pep Guardiolan suurimpiin ihailijoihin. Kaksikko työskenteli samaan aikaan Barcelonassa 2009-11, kunnes Ibrahimovic riitautui Guardiolan kanssa ja siirtyi AC Milanin.

Ruotsalaishyökkääjä on kritisoinut Guardiolaa lähtönsä jälkeen muutamaankiin otteeseen, ja hiljattain hän tuntui kaivavan sotakirveensä jälleen esiin Sky Italian haastattelussa.

– Sanoin Guardiolalle, että hän uhrasi muita pelaajia (Lionel) Messin edestä ja hän sanoi, että ymmärtää minua, sanoi Ibrahimović Manchester Evening Newsin mukaan.

– Sen jälkeen hän laittoi minut penkille seuraavassa pelissä. Ja sitä seuraavassa ja sitä seuraavassa… Ajattelin, että ”hän ratkaisi nähdäkseni ongelman erittäin hyvin!” Sen jälkeen hän ei puhunut minulle tai edes katsonut minua päin.

– Jos minä kävelin huoneeseen, hän käveli sieltä ulos. Jos menin tapaamaan häntä, hänen oli mentävä johonkin muualle. Ymmärsin, että siinä oli kyse jostain muusta kuin jalkapallosta.

Zlatanin mukaan ongelma oli Guardiolassa, joka ei hänen mielestään halunnut ratkaista ongelmaansa ruotsalaistähden kanssa.

– Muistan, kun hän kertoi minulle ensimmäisenä päivänäni, että Barcelonan pelaajat eivät saavu harjoituksiin Ferrareilla tai Porscheilla.

– Hän oli tuominnut minut jo silloin, mutta jos ei tunne ihmistä, niin häntä ei voi tuomita. Minulla oli kokemukseni hänen kanssaan, en tiedä muista.

– Mutta muistan lukeneeni, että sama juttu kävi myös Mario Mandžukićille ja Samuel Eto’olle. Hän ei ollut huonoin valmentaja, jonka kanssa olen työskennellyt, mutta hän oli ehdottomasti lapsellisin, sillä mies ratkaisee ongelmansa.