Arsenalin hyökkääjä Alexis Sánchez on tällä hetkellä siirtomarkkinoiden kuumin nimi. Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Sánchez olisi siirtymässä vielä tammikuun siirtoikkunan aikana uuteen seuraan.

Sky Sportsin mukaan pitkään vahvimmin Sánchezin perässä ollut Manchester City on jäämässä pois tarjouskilvasta. City-leiristä kantautuneiden tietojen mukaan Sánchezin hintalappu on nousemassa liian korkeaksi. City oli valmis maksamaan Chilen maajoukkuehyökkääjästä alunperin 20 miljoonaa puntaa.

[readmore from=Sanchez-Alexis]

Sen sijaan Sánchezin perässä on tällä hetkellä vahvimmin Manchester United, joka on valmis maksamaan lehtitietojen mukaan 35 miljoonaa puntaa Sánchezista. Lisäksi United on valmis maksamaan hyökkääjälle peräti 18 miljoonan punnan vuosipalkkaa, jonka lisäksi Sánchezin agentti tienaisi siirrosta viisi miljoonaa puntaa.

Brittimediat uutisoivat, että viimeisimpänä tarjouskilpaan on lähtemässä mukaan Chelsea. Antonio Conte lausui viime viikolla, että Sácnhezin tämänhetkinen hinta on houkutteleva, koska hyökkääjän sopimus on päättymässä ensi kesänä.

Usean brittilähteen mukaan Arsenal neuvottelee parhaimmillaan Borussia Dortmundin kanssa Pierre-Emerick Aubameyangin siirrosta. Arsenal kaavailee Aubameyangista korvaajaa Sánchezille. Arsenal on Sky Sportsin toimittaja Guillem Balaguen mukaan valmis maksamaan Gabonin maajoukkuehyökkääjästä 60 miljoonaa euroa.

Arsenal uskoo kaupan syntyvän, mutta viimeisten tietojen mukaan Dortmund ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä Aubameyangin myymisestä. Hyökkääjällä on ollut paljon ristiriitoja Dortmundissa ja hänet hyllytettiin edellisestä Bundesliigan ottelusta erimielisyyksien takia, lue lisää tästä.