Arsenalin toimitusjohtaja Ivan Gazidis ja kykyjenetsijä Sven Mislintat seurueineen matkasivat sunnuntaina Saksaan neuvotellakseen Borussia Dortmundin kanssa gabonilaishyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin siirrosta Lontooseen, kertoo Bild.

Englantilaisseuran edustajia odotti lentokentällä Aubameyangin, 28, hopeinen urheiluauto Porsche, joka sai Arsenal-pomot myhäilemään.

Gazidis ikuisti tähtihyökkääjän kulkuneuvon kännykällään, ja pian paikalle saapui myös Mislintat, joka siveli kädellään Aubameyangin menopeliä.

Arsenalin edustajat siirtyivät lentokentältä Dortmundin joukkueen hotelliin, jossa olivat paikalla myös saksalaisseuran urheilutoimenjohtaja Michael Zorc ja toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke
.
Bildin mukaan Arsenal olisi kiinnostunut hankkimaan Aubameyangin 50 miljoonalla eurolla, mutta Dortmund ei halua luopua kultakimpaleestaan alle 70 miljoonalla eurolla.

Viime kaudella Saksan Bundesliigan maalikuninkuuden voittanut Aubameyang on ollut loistavassa vireessä myös kuluvalla sesongilla. Hän on iskenyt 21 maalia Dortmundille 23 ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien.