FC Inter matkustaa viikonloppuna peräti neljän joukkueen voimin Tukholman kupeeseen Solnaan, missä pelataan ottelut AIK:ta vastaan.

Skytteholms Idrottsparkilla tulessa ovat lauantaina edustusjoukkueen lisäksi seuran U20-, U17- sekä U15-joukkueet. Näiden ikäluokkien otteluiden lisäksi yhdistetty U20- ja U17-joukkue pelaa oman ottelunsa. Näin kaikille Ruotsiin matkustaville pystytään takaamaan peliaikaa.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki iloitsee viikonlopun Inter-matkasta Ruotsiin.

– Tämä lisää seurayhteisöllisyyttä, kun matkustamme samaan paikkaan pelaamaan monen joukkueen voimin. Myös kovat kansainväliset ottelut ovat tapahtumina merkittäviä koko seuralle, sanoo Mäki seuran tiedotteessa.

Mäen kanssa samoilla linjoilla AIK-otteluista on myös junioripäällikkö Pasi Hyvätti.

– Viime vuonna avasimme juniori-yhteistyön Ruotsiin, Tukholmaan. Nyt tämä toteutettava kolmen eri ikäryhmän samanaikainen vierailu huippuseuran AIK:n kotikentälle, on aivan ainutlaatuista ja erittäin merkittävää, ei pelkästään meidän seuralle vaan Suomi-jalkapallolle.

Hyvätin mukaan varsinkin junioreille on tärkeää päästä matkustamaan edustusjoukkueen kanssa yhtä aikaa.

– Tällä vierailulla on myös toinen merkitys junioreillemme, sillä matkustaminen yhdessä edustusjoukkueen kanssa lisää sitä yhteisöllisyyttä, jota seurassamme kovasti tavoitellaan.