Alkavaksi kaudeksi Veikkausliigaan palanneen Hongan kotikenttä Tapiolan Urheilupuistossa kokee vielä isoja muutoksia ennen sarjakauden alkua.

Nykyinen, 1350 katettua paikkaa tarjoava pääkatsomo säilyy paikallaan, mutta kentän toiselle pitkälle sivustalle rakennetaan niinikään katettu aurinkokatsomo, johon paikkoja tulee noin 950.

Pohjoispäädyssä ensi kaudella on noin 800 seisomapaikkaa sisältävä Honkapääty. Kentän eteläpäätyyn, eli Esport Arenan puoleiseen päätyyn taas sijoittuu vieraskatsomo, jossa on 1000 seisomapaikkaa. Nykyisen tulostaulun tilalle vaihdetaan LED-näyttö. Myös otteluiden myyntipisteiden ja palveluiden määrä tulee nousemaan selvästi.

– Haluan lausua suuren kiitoksen Espoon kaupungille ja erityisesti liikuntatoimen väelle. Meillä on semmoinen fiilis, että heillekin Hongan nousu Veikkausliigaan on iso juttu. Nopeaa reagointia, konkreettisia toimenpiteitä ja selkeitä päätöksiä. Siitä on suomen paras liikuntatoimi tehty, hehkuttaa Hongan manageri Hexi Arteva seuran tiedotteessa.