Napoli jatkaa Serie A:n kärjessä voitettuaan sunnuntaina Bolognan 3-1. Napolin hyökkääjä Dries Mertens oli tehokas tehden kaksi maalia. Belgian majaoukkuehyökkääjä nauratti voiton jälkeen fanejaan Twitterissä.

Mertens laukoi rangaistuspotkulta Napolin voittomaalin 37. minuutilla. Toisella puoliajalla Mertens teki kauden 13. maalinsa upealla sijoituksella oikeaan kulmaan. Ottelun jälkeen mies julkaisi Twitterissä kuvan, jonka kuvateksti nauratti faneja.

– Kun joku pieraisee katsomossa, Mertens kirjoitti.

Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä. (Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

Dries Mertens

@D_Mertens_10
When someone farts in the stands 😂

Serie A:n kärkitaisto on tasainen. Napoli johtaa sarjaa 57 pisteellä, mutta hallitseva mestari Juventus hengittää heti pisteen perässä toisena. Napoli ja Juventus ovat karanneet muilta joukkueilta, sillä kolmantena oleva Lazio on jo kymmenen pistettä perässä Juventusta.

Juventus kaatoi lauantaina omassa ottelussaan Perparim Hetemajn edustaman Chievon maalein 2-0 vieraskentällä. Kapteenina pelannut Hetemaj uurasti ottelussa täydet minuutit. Ottelu kääntyi Juventukselle, kun Chievolta lensi kaksi pelaajaa suihkuun. Kahden miehen ylivoimalla Juve teki voittoon vaadittavat kaksi osumaa. Sami Khedira sekä Gonzalo Higuaín onnistuivat maalinteossa.

40-vuotissyntymäpäiviään sunnuntaina viettänyt maalivahti Gianluigi Buffon katsoi ottelun vaihtopenkiltä. Buffon ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstään uran jatkumisesta. Aiemmin italialaisvahti sanoi, että ura voisi vielä jatkua tietyin ehdoin, lue lisää tästä.

Vaikeaa kautta läpikäyvä AC Milan on viime kierroksilla saanut konettaan käyntiin. Sunnuntaina Milan otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa sarjassa, kun sarjakakkonen Lazio kaatui kotona maalein 2-1. Milanille kolmas voitto putkeen oli ensimmäinen lähes vuoteen.

– En pidä tästä jatkuvasta puheesta siitä, että jokainen peli on Milanille jonkinlainen käännekohta. Meidän täytyy edetä peli kerrallaan, vaikka tilanne olisi mikä. Seura käytti paljon rahaa tehdäkseen investointeja joukkueeseen. Hankaluuksia on ollut, mutta nyt olemme hyvässä vireessä psykologisesti, päävalmentaja Gennaro Gattuso sanoi Sky Sport Italialle.

SPAL:n Sauli Väisänen katseli koko ottelun penkiltä, kun sarjanousija pelasi Internazionalen kanssa 1-1-tasapelin.