Philippe Coutinhon siirtosaaga on jälleen kuumin aihe tammikuun siirtoikkunassa. Sitä se oli myös viime kesänä, jolloin Liverpool ei suostunut Coutinhoa myymään FC Barcelonaan.

Espanjalainen ja nimenomaan barcelonalainen Sport-lehti kertoo lähteisiinsä vedoten, että Coutinho olisi pelannut viimeisen ottelunsa Liverpoolissa. Brasilialainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja on lehden mukaan varma, että siirto tapahtuu. Loukkaantumisten pelossa Coutinho ei halua riskeerata siirtoa enää pelaamalla Liverpoolin paidassa.

Coutinho oli jo poissa kokoonpanosta, kun Liverpool otti 2-1-voiton maanantaina Burnleysta. Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoi silloin, että Coutinholla oli pieni vamma, jonka takia hän ei ollut mukana kokoonpanossa.

Sportin mukaan Coutinho ei ole myöskään kokoonpanossa, kun Liverpool kohtaa viikon päästä sunnuntaina Manchester Cityn Valioliigassa. Coutinhon siirto saattaa nytkähtää eteenpäin lähipäivien aikana.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson pitää todella varmana Coutinhon siirtymistä Barcelonaan. Betssonin kertoimien mukaan on todennäköisempänä, että Coutinho pelaa tammikuun siirtoikkunan jälkeen Barcelonassa kuin Liverpoolissa.

Siirtosumma vaikuttaisi nousevan lisineen 150 miljoonaan euroon. Lue lisää Barcelonan tekemästä tarjouksesta tästä linkistä.