Juventus on tiettävästi ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut Liverpoolin keskikenttäpelaajasta Emre Canista. Viimeisten tietojen mukaan Juventus on myös kiinnostunut tuomaan Mesut Özilin Torinoon ensi kesänä.

Juventus on Gazzetta dello Sportin mukaan kiinnostunut Özilistä ja seurannut miehen otteita jo pidemmän aikaa. Lehden mukaan Juventus pyrkisi hankkimaan Özilin ensi kesänä ilmaisella siirrolla. Özilin sopimus Arsenalin kanssa päättyy ensi kesänä, eikä jatkosopimusta ole näillä näkymin syntymässä.

Myös Can on näillä näkymin siirtymässä Juventukseen ensi kesänä ilmaisella siirrolla. Mikäli molemmat hankinnat onnistuisivat, olisi kyseessä todellinen ryöstö. Pelkästään esimerkiksi Özilin markkina-arvo on tällä hetkellä Transfermarkt-sivuston mukaan 50 miljoonaa euroa. Canin arvo on tällä hetkellä 28 miljoonaa euroa.

Tiettävästi myös Manchester Unitedin manageri José Mourinho on ollut kiinnostunut Özilistä, jota hän valmensi Real Madridissa. Italialaislehti Il Corriere näkee Juventuksen mahdollisuuden siinä, ettei Özil ole vielä urallaan pelannut Serie A:ssa, joten se olisi Saksan maajoukkuepelaajalle uusi kokemus.

Lähde: Football Italia