HJK on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Suomen A-maajoukkueeseen hiljattain valitun Daniel O’Shaughnessyn kanssa. Sopimukseen kuuluu myös optio vuodesta 2020.

Kuluvalla ja viime kaudella Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla (League Two) Cheltenham Townissa pelannut 23-vuotias suomalaistoppari tuo HJK:hon syvyyttä puolustukseen.

– Olemme kartoittaneet monipuolista vasenjalkaista puolustajaa. Maajoukkueen portteja kolkutteleva Daniel tuo alakertaamme pallollista osaamista. Hän on erinomainen avaamaan peliä ja lisäksi hän pystyy pelaamaan niin puolustuksen keskustassa kuin vasemmalla, HJK:n jalkapallojohtaja Juho Rantala kertoi seuran tiedotteessa.

HJK myi keskiviikkona 19-vuotiaan topparinsa Aapo Halmeen Leedsiin, lue lisää tästä.

O’Shaughnessy lähti vuonna 2012 nimenomaan HJK:sta maailmalle. Keskuspuolustaja on pelannut myös kaksi A-maaottelua Huuhkajissa ja hänet valittiin mukaan maajoukkueen tammikuun Abu Dhabin leiritykselle.

– Olen todella iloinen sopimuksestani HJK:n kanssa. Odotan innolla harjoitusten alkamista ja menestyksekästä kautta joukkueelle, O’Shaughnessy kertoi.