Manchester Cityn argentiinalaishyökkääjä Sergio Agüero osoitti jälleen lauantaina, miksi hän on niin tärkeä joukkueelleen.

City oli FA Cupissa tappiolla Burnleyä vastaan, kunnes Agüero, 29, iski toisella jaksolla kaksi maalia 94 sekuntin sisään. Lopulta manchesterilaiset voittivat kamppailun 4-1.

Argentiinalaiskärki on viime aikoina arvuutellut median kanssa, kuuluuko hän Cityn pitkäaikaissuunnitelmiin. Joukkueen manageri Pep Guardiola ylisti kuitenkin suojattinsa pelaamista lauantain ottelun jälkeen.

– Ensinnäkin, on minulle kunnia, että Sergio Agüero pelaa alaisuudessani, sanoi espanjalaisvalmentaja ESPN:n mukaan.

– Hän on pelaaja, joka haluaa aina pelata, joten ymmärrän, että hän on surullinen, kun hän ei pelaa. Mutta haluan hänen olevan onnellinen.

– Hän on niin laadukas pelaaja rangaistusalueella, se on uskomatonta. Haluan, että hän tekee paljon maaleja. Me tarvitsemme hänen osumiaan. Tietysti meillä on muitakin pelaajia, jotka osaavat tehdä maaleja.

– Mutta Agüero on sellainen pelaaja, joka ei välttämättä puutu peliin ensimmäisellä jaksolla, mutta yhtäkkiä hän saattaa iskeä kaksi maalia sekunteissa ja muuttaa ottelun.