© Kuva: Juha Tamminen

Markku Kanerva tyytyväinen Abu Dhabin leiriin pettymyksestä huolimatta

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!

Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on tyytyväinen joukkueensa Abu Dhabin leiriin. Vaikka monen sattuman summana leirin ottelumäärä jäi yhteen, Kanerva pitää leirin antia tärkeänä ja onnistuneena.

– Olemme päässeet harjoittelemaan huippuolosuhteissa koko viikon. Harmi, ettei toista peliä sitten saatu järjestymään, mutta toisaalta pääsimme harjoittelemaan vielä enemmän joukkueen kanssa, Kanerva sanoi.

– Pelaajien asenne on ollut mahtava. Töitä on tehty paljon. Tietysti lämmittää myös se, että Jordaniasta napattiin voitto. Kaiken kaikkiaan hyvä leiri takana.

Kanerva tunnetaan myös Valioliigaa tarkasti seuraavana valmentajana. Erityisen lähellä Huuhkaja-luotsin sydäntä on Arsenal. Viasat näyttää sunnuntaina tutusti Valioliigan huippuottelut, kuten Bournemouthin ja Arsenalin välisen kohtaamisen.

– Se on Arsenalille jonkinlainen pakkovoitto, jos joukkue haluaa taistella paikasta neljän joukossa. Loukkaantumisia on paljon ja takaraivossa voi olla suuri pettymys heikosta esityksestä FA Cupissa, Rive arvioi.

– Perinteisesti juuri Bournemouthin tapaiset joukkueet ovat olleet Arsenalille vaikeita. Uskon silti, että joukkue voittaa. Sitä kautta fiilis nousee taas.

Sen sijaan Kanerva ei usko, että koko ajan Arsenalin tähtipelaajien ympärillä vellovat siirtohuhut vaikuttaisivat joukkueen suoritukseen. Muun muassa tähtihyökkääjä Alexis Sánchez on pyörinyt siirtohuhujen kohteena.

– Siihen on Arsenalissa totuttu. Joukkueen pelaajien siirroista on spekuloitu aina. Se ei siis haittaa, Kanerva sanoi.

Sunnuntaina pelattava Bournemouth-Arsenal näkyy suorana osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat on nähtävissä osoitteessa viasport.fi.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!