Major League Soccerin Los Angeles Galaxyn päävalmentaja Sigi Schmid ampuu alas huhut, joiden mukaan Manchester Unitedin ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović olisi liittymässä hänen joukkueeseensa.

Ibrahimović, 36, on aiemminkin ollut useaan otteeseen yhdistettynä Galaxyyn, ja ranskalaislehti L’Equipe uutisoi hiljattain, että ruotsalaiskonkari olisi allekirjoittanut esisopimuksen MLS-seuran kanssa jo kolme viikkoa sitten.

United-tähden sopimus manchesterilaisseuran kanssa on päättymässä kuluvan kauden jälkeen, eikä hän vaikuta enää olevan keskeinen osa manageri José Mourinhon suunnitelmia.

Schmid ei sulkenut pois sitä mahdollisuutta, että Ibrahimović saattaa joskus tulevaisuudessa lähteä Los Angelesiin, mutta hän vakuutti, että tällä hetkellä ei ole mitään meneillään.

– Siitä on puhuttu paljon menneisyydessä, ja se on sellainen asia, josta saatetaan puhua vielä jatkossa. En tiedä, onko siinä mitään perää. Jos siinä olisi, niin olisin varma, että me kaikki tietäisimme siitä. Juuri nyt kaikki on vain huhua, sanoi Schmid kysyttäessä Ibrahimovićista FourFourTwon mukaan.

MLS:n siirtoikkuna aukeaa vasta 7. helmikuuta ja on auki vapunpäivään saakka. Zlatanin siirto voi siis tapahtua keskiviikon jälkeenkin, vaikka Englannissa siirtoikkuna sulkeutuukin tänään.