Paris Sain-Germainin tähtipelaaja Neymar ei ole saanut olla rauhassa sen jälkeen, kun mies siirtyi ennätyssummalla Barcelonasta Pariisiin. Ympärillä on ollut jos jonkinmoista huhua ja kohua.

Neymar pelaa joka tapauksessa loistavaa kautta Ranskan liigassa. Mies on tehtaillut 16 pelaamassaan ottelussa 17 osumaa, joista viimeiset kaksi tuli viima lauantaina Montpellieria vastaan.

Lähteiden mukaan Real Madrid on ollut kiinnostunut Neymarista. Siirtohuhut ovat käyneet kuumana, mutta brassitähti ei halunnut lähteä puimaan niitä median edessä.

– Tulin tekemään historiaa Pariisiin, mutta huhut siitä, että haluaisin lähteä pois, pysyvät ennallaan. Olen onnellinen (täällä) ja rauhallinen, mutta ei ole olemassa mitään, mitä voisin sanoa, jotta huhut poistuisivat, Neymar sanoi Calcio Mercaton mukaan brasilialaiselle medialle.

PSG kohtaa Mestarien liigan ensimmäisellä jatkopelikierroksella Real Madridin. Neymar sanoi arvostavansa todella paljon Madridin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldoa.

– Hän on kiintopiste minun kaltaiselle pelaajalle. Hän on viettänyt viimeiset kymmenen vuotta huipulla, kuten Lionel Messi, ja haluamme kaikki olla yhtä hyviä kuin he. Siitä huolimatta Real Madridissa on useita muitakin hyviä pelaajia, emmekä voi keskittyä vain häneen, Neymar ennakoi.

PSG:ssä on riittänyt kuohuntaa Neymarin ja hyökkääjä Edinson Cavanin ympärillä. Alkukaudesta miehet riitelivät kentällä rankkarivastuusta. Lauantaina Cavani nousi PSG:n seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi ja sai Neymarilta onnittelut. Riitely on hänen mukaansa jätetty taakse.

– Olen iloinen, että Cavani on nyt seurahistorian paras maalintekijä ja aion auttaa häntä jokaisessa ottelussa. Kaikki tietävät, mitä tapahtui silloin rankkarin kanssa. Valmentaja teki päätöksen ja minä otan vastuun nyt, Neymar sanoi.