Suomalainen Robin Lod onnistui maalinteossa Kreikan Superliigan ottelussa Levadiakos-Panathinaikos. Ottelu oli alun perin tarkoitus pelata lauantaina, mutta se jouduttiin siirtämään rankkasateen ja vettä lainehtivan kentän takia sunnuntai-iltaan. Ottelua jatkettiin yhdeksännen peliminuutin kohdalta.

Kotijoukkue Levadiakos karkasi pelissä jo 3-0 -johtoon, ennen kuin Lod teki Panathinaikosille 1-3 -kavennuksen 76. peliminuutilla. Lod sai ruotsalaiselta Oscar Hiljemarkilta päätyrajan tuntumasta syötön taaksepäin noin 12 metriin parhaaseen maalintekosektoriin, ja sijoitti pallon varmasti reppuun.

Lisäajan rankkarimaali toi Panathinaikosin vielä maalin päähän, mutta sarjapisteet vei Levadiakos maalein 3-2. Lodin maali oli hänelle tämän kauden Superliigassa ensimmäinen. Eurooppa-liigan karsintavaiheessa Lod maalasi Panathinaikosille kahdesti.

Huuhkajien keskikenttäpelaajaa viedään siirtohuhuissa aktiivisesti muille maille, sillä Panathinaikos on ajautunut pahoihin talousvaikeuksiin. Se joutuneekin myymään pelaajiaan kassavajeensa paikkaamiseksi.

Voikin hyvin olla, että Lod vaihtaa maisemaa vielä tammikuun aikana, ja ottelu saattoi jäädä jopa suomalaisen viimeiseksi Panathinaikosin paidassa. 24-vuotiaan Lodin nykyinen sopimus umpeutuu tulevana kesänä.

Panathinaikos on tällä hetkellä 16 joukkueen sarjassa sijalla 10.