RoPS:n kausarihaaste oli jättimenestys. RoPS myi lopulta 3660 kausikorttia ensi kaudeksi ja kausikorteille tuli lopulta hintaa vain 59 euroa. Nyt myös PS Kemi lähtee mukaan haasteeseen.

Lue RoPS:n puheenjohtaja Risto Nivan haastattelu kausarihaasteesta tästä.

Kausarihaasteen idea ainakin RoPS:lla oli saada 3000 kausikortin omistajaa, jolloin kausikortin hinnaksi jäisi 59 euroa. Mikäli tavoitteeseen ei olisi päästy, kausikortin hinta olisi ollut 225 euroa ja 59 euron tilaus olisi mitätöity. Rohkea veto kannatti, koska tavoite täyttyi jo ennen määräaikaansa.

RoPS:n Twitter-tilillä heitettiin haaste paikallisvastustaja PS Kemin suuntaan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä. (Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

Mutta perhana, ei se voi #Kausarihaaste tähän loppua! Hei @kemikings !!! Ollaanko siellä Tornion kupeessa kuulolla? Riittääkö pokka tehdä sama perässä? Rollossa meni kausareita 3660. Kait nyt Perämeren Monacossa edes puoleen ylletään?

Kemin suunnalla haasteeseen lähdettiin rohkeasti mukaan. PS Kemin kausarihaaste alkaa tänään, tiistaina kello 12. Kemin kaupunki on asukasluvultaan selvästi pienempi kaupunki, joten myytyjen kausikorttien tavoiteluku on PS Kemillä 2000 kausikorttia. Hinta pysyy kuitenkin samana.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

PS Kemi Kings

@pskemikings
KIINNI VETI! @ropsrovaniemi Haaste on heitetty ja siihen tartutaan🤝 Täähän tehdään sitten yhdessä! Eikö vaan???Kausarit hintaan 59€!