Chelsean manageri Antonio Conte kutsui Manchester Unitedin käskyttäjä José Mourinhoa ”pieneksi mieheksi”, kun kaksikko jatkoi lauantaina heidän sanasotaansa median välityksellä.

Conte ja Mourinho ovat ottaneet yhteen viime päivinä United-luotsin vihjattua lehdistötilaisuudessa, että Conte käyttäytyy kentän laidalla kuin hullu. Italialaisvalmentaja vastasi muistuttamalla, että Mourinhollakin on aiemmin urallaan ollut tapana riehua vaihtopenkin vieressä. Viimeksi Mourinho kuittaili kollegalleen tämän sopupeliselkkauksesta Italiassa, mistä Conte ei pitänyt.

– On hyvin vaikeaa vastata tällaiseen kommentiin, koska uskon, että kun henkilön tarkoituksena on ärsyttää ja loukata toista, niin hän on hyvin pieni mies, sanoi Conte BT Sportille.

– Luulen, että me kaikki tunnemme hänet hyvin menneisyydestä, mutta hän on aina samanlainen. Tämä on hänen tapansa, eikä se ole yllätys minulle. Toistan vielä. Kun loukkaat tai ärsytät toista ihmistä, olet pieni mies ja minusta hän on pieni mies.

– Elämä jatkuu, en ole huolissani hänestä. Tietenkin kun me pelaamme Manchester Unitedia vastaan, niin meillä on hyvä tilaisuus selventää asioita samassa huoneessa.