Laitahyökkääjä Julian Brandt on kuulunut jo vuosien ajan Saksan seuratuimpiin talentteihin. Kaudella 2013-2014 hänet yhdistettiin jota kuinkin kaikkiin Saksan suurseuroihin, mutta Bayer Leverkusen veti pisimmän korren ja hankki Brandtin Wolfsburgin akatemiasta.

Brandt on nyt 21-vuotias. Hänen sopimuksensa Leverkusenin kanssa päättyy kesällä 2019. Jo pitkään on uskottu, että mahtiseura Bayern München vie miehen mennessään ensi kesänä sopimukseen kirjatulla 12,5 miljoonan euron ulosostohinnalla. Sport Bildin mukaan tilanne on kuitenkin saanut yllättävän käänteen.

Brandt ei ole ainoastaan jäämässä Leverkuseniin ensi kaudeksi, vaan solmimassa seuran kanssa myös jatkosopimuksen.

– Me uskomme, että on hyvin mahdollista, että Brandt jää tänne, Leverkusenin manageri Jonas Boldt kommentoi Sport Bildille.

Tarkemmin jatkosopimuksesta on määrä neuvotella helmikuussa. Brandt on pelannut tällä kaudella Leverkusenin kaikissa sarjaotteluissa, tehnyt neljä maalia ja antanut neljä maalisyöttöä.

– Julianin tavoite on pelata taas ensi kaudella Bayerin kanssa europelejä. Hän ei tunnu kasvaneensa Leverkusenista ulos, pelaajan manageri-isä Jürgen Brandt sanoi.

 

Brandt on pelannut Saksan A-maajoukkueessa 13 ottelua, ja on tehnyt niissä yhden maalin. Hän on vahvasti tyrkyllä myös kesän MM-joukkueeseen.