Tammikuussa Arsenalista Manchester Unitediin siirtynyt Alexis Sánchez puhui Sky Sportsille jalkapalloilijan elämän eri puolista. Chilen maajoukkuepelaaja totesi, että usein ihmiset näkevät vain luksuselämän ruusuiset puolet, mutta ”kulissien takana” tehdään kovasti töitä ja koetaan paljon pettymyksiä.

– Jalkapallo on mielestäni pelastanut useita ihmisiä. Se voi antaa jollekin luksuselämän, mutta ihmiset eivät näe asioita, jotka tapahtuvat kulissien takana, Sánchez kertoi.

– Tarkoitan, että et välttämässä näe perhettäsi pitkään aikaan, sinulta jää äitisi syntymäpäivät välistä ja jotkut ovat uraansa niinkin keskittyneitä, että heiltä jää oman lapsen syntymä välistä.

Barcelonassakin pelannut Sánchez nosti esiin vuoden 2012 Mestarien liigan välierän. Tuolloin katalonialaisseura putosi osittain Lionel Messin epäonnistuneen rangaistuspotkun seurauksena.

– Saatat myös itkeä, jos häviät esimerkiksi loppuottelun. Tämä kaikki on osa jalkapalloa. Kun putosimme Chelsealle, näin Messin itkevän Barcelonan pukukopissa. Se johtuu siitä, että pelaajat vaativat itseltään niin paljon. Ihmiset eivät näe sitä puolta.