Chelsean manageri Antonio Conte kertoi olevansa parhaimmillaan pelaajien kehittäjänä.

Chelsea kohtaa tänään, maanantaina, West Bromwichin Valioliigan ainoassa ottelussa. Viime aikoina Chelsean pelaamisessa on ollut isoja ongelmia. Contelta kysyttiin, pitäisikö hänen mielestään nykyistä joukkuetta vahvistaa.

– En tiedä. Kokemuksieni perusteella saavutan parhaat tulokset, kun työskentelen niiden pelaajien kanssa, joita minulla on. Mielestäni olen sellainen valmentaja, joka saa nostettua pelaajan tason ylöspäin. Jos minulla on 6/10-pelaaja, nostan hänet 8/10-pelaajaksi. Tai jos minulla on 8/10-pelaaja, nostan hänet 10/10-pelaajaksi. Sellainen minä olen, Conte sanoi Sky Sportsin mukaan

Mediassa on puhuttu paljon siitä, että Conte on halunnut vahvistaa joukkuetta siitä asti, kun hän saapui Chelsean peräsimeen. Nyt kuitenkin italialaisvalmentaja myönsi, ettei ole kovin hyvä suostuttelemaan seurajohtoa tekemään hankintoja.

– Se on tehtäväni ja olen siinä hyvä. Mutta olen mielestäni aika katastrofaalinen vakuuttamaan seuraa ostamaan pelaajia. Mielestäni siinä asiassa voin kehittyä paljon.

– Minun täytyy oppia paljon muilta managereilta siinä asiassa. Minun täytyy keskustella enemmän valmentajien kanssa, jotka ovat todella hyviä suostuttelemaan seuraa käyttämään rahaa pelaajiin, Conte sanoi.