Asiantuntija varoittaa José Mourinhoa leikkimästä tulella – ”En näe syytä suututtaa yhtä joukkueen tähdistä”

© Kuva: Getty Images

Sky Sportsin asiantuntija Jamie Redknappin mielestä Paul Pogba ei löydä täyttä potentiaaliaan José Mourinhon alaisuudessa. Manchester Unitedin keskikenttäpelaajaa kritisoitiin voimakkaasti sunnuntain Newcastle-tappion jälkeen.

Pogba ei ole pelannut viimeiseen kolmeen sarjapeliin täysiä minuutteja Unitedissa.

– En voi uskoa, että olemme taas tässä tilanteessa. Kun hänet ajettiin ulos Arsenalia vastaan, kaikki kaivoivat tilastoja esille, miten United on pelannut ilman häntä. Kaikki sanoivat hänen olevan korvaamaton, nyt hän on taas turhake, Redknapp kommentoi.

-Hänen ottaminen pois Tottenhamia vastaan ei ole tapa saada paras irti. Sen näki Newcastlea vastaan. Hänen itseluottamuksena oli hyvin alhaalla. Manchester Cityssä hän olisi yksi joukkueen tähdistä. Pep on valmentaja, joka vetäisi hänet mukaan. Hän ei ole enää lapsi. Hän on yksi jalkapallomaailman suurimmista kyvyistä.

Redknapp neuvoo myös Mourinhoa olevan varovainen. Pogba kannattaa pitää tyytyväisenä.

– Mourinho hakee nyt sotaa nykyisten pelaajiensa kanssa. Mourinhon on oltava hyvin varovainen Pogban voiman suhteen pukukopissa. En näe hyötyä suututtaa yhtä joukkueen tähdistä.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!