Atlético Madridin kannattajat osoittivat olevansa vaativia sunnuntaina. Atlético voitti Valencian niukasti maalein 1-0 La Ligan kärkikamppailussa.

Niukka voitto ei vaikuttanut riittävän Atléticon kannattajille. Ottelun loppuhetkillä kannattajat buuasivat omalle seuralleen, kun tähtihyökkääjä Antoine Griezmann pelasi pallon alaspäin.

Valencialla oli ollut pidempi hyökkäys päällä ottelun lisäajalla ja Atlético sai purettua tilanteen ja pelattua pallon Griezmannille puolen kentän tienoille. Tähtihyökkääjällä oli mahdollisuus lähteä hyökkäämään, mutta hän pelasikin pallon alaspäin puolustaakseen pallonhallinnan kautta.

Atléticon kannattajat eivät tästä pitäneet, vaan nostivat tilanteesta kovan buuasmyrskyn. Griezmann ei tätä sulattanut vaan laittoi sormen suunsa eteen ja ohjeisti kannattajia olemaan hiljaa ja mielummin kannustamaan kuin buuamaan.

Ymmärrettävä veto Griezmannilta, sillä voiton myötä Atlético vahvisti asemaansa sarjakakkosena. Ero kolmantena olevaan Valenciaan on nyt yhdeksän pistettä, toisaalta sarjajohtaja Barcelonaan eroa on myös yhdeksän pistettä.