Bayern München teki tiistaina Allianz Arenalla selvää jälkeä Besiktasista, kun 75 minuuttia miesvajauksella pelannut turkkilaisvieras joutui taipumaan numeroin 0-5. Hollantilaiskonkari Arjen Robben ei saanut nimeään tilastoihin, mutta antoi niinsanotun ”kakkossyötön” jokaiseen toisen puoliajan neljään maaliin.

Robben sai kuitenkin monien yllätykseksi aloittaa ottelun vaihtopenkillä (kuten myös toinen konkari Franck Ribery). Bayernin terveystilanne oli ihanteellinen, joten valmentaja Jupp Heynckesillä oli tähtisikermän kanssa vaikeita päätöksiä tehtävänä. Kentälle Robben pääsi 43. minuutilla, kun kovan tärskyn päähänsä saanut James Rodríguez otettiin vaihtoon.

Ottelun jälkeen Robben ei peitellyt, mitä mieltä peluutusratkaisusta oli, mutta piti myös kielen keskellä suuta.

– Näissä peleissä haluaa jokainen pelata, niin myös minä. Jos ei pelaa, sattuu se pahasti.

– Enempää en halua tästä puhua. Jos puhun nyt tunteistani, minut kutsutaan huomenna (Karl-Heinz) Rummeniggen toimistoon, Robben tuhahti Sky Sportsin haastattelussa Sport Bildin mukaan.

Valmentaja Jupp Heynckes suhtautui asiaan kuitenkin kokemuksen tuomalla ammattimaisuudella.

– Ymmärrän täysin, että ne pelaajat, jotka eivät pelaa avauksessa, ovat tyytymättömiä. Minä olen kuitenkin valmentaja ja teen päätökset sillä perusteella, mitä pidän oikeana. Kaikkien pitää hyväksyä se. Piste.