Bayern München ja Chelsea ovat kiinnostuneita Borussia Dortmundin 19-vuotiaasta yhdysvaltalaissensaatiosta Christian Pulisicista, kertoo Bild.

Chelsea on saksalaislehden mukaan tarkkaillut Pulisicia jo jonkin aikaa. Lontoolaisseuralla saattaa olla neuvotteluissa etulyöntiasema, sillä se lainasi Michy Batshuayin Dortmundille loppukaudeksi, ja belgialaiskärki on tehnyt tuhoisaa jälkeä Bundesliigassa.

Valioliigan hallitseva mestari voisi neuvotteluissa tarjota Saksassa viihtyvää Batshuayita Dortmundille mahdollisessa vaihtokaupassa.

Bayernilta ei vastaavaa ässää hihasta löydy, mutta Münchenin suurseura on ennenkin onnistunut houkuttelemaan tähtipelaajia ja huippulupauksia muista Saksan seuroista riveihinsä.

Baijerin ylpeys etsii hanakasti seuraajia ikääntyville laitapelaajilleen Franck Ribérylle ja Arjen Robbenille, joka on hiljattain vihjannut, että hän saattaa jatkaa uraansa Aasiassa.

Bildin mukaan Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić yrittää joka tapauksessa hankkia kesällä ainakin yhden laitapelaajan.

Pulisic on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata jo 85 virallista ottelua Dortmundin edustusjoukkueessa tehden 11 osumaa ja antaen 16 maalisyöttöä. Hänet valittiin viime vuonna Yhdysvaltojen vuoden jalkapalloilijaksi.