Borussia Dortmund joutui luopumaan tähtihyökkääjästään Pierre-Emerick Aubameyangista tammikuun siirtoikkunassa, kun hän siirtyi Arsenaliin. Dortmund-pomo Hans-Joachim Watzke ei todellakaan katsonut hyvällä Aubameyangin käyttäytymistä ennen siirtoa.

Aubameyang lakkoili ja kiukutteli pitkään, kun hän halusi saada siirron pois seurasta. Arsenal lopulta maksoi Aubameyangista seuran ennätyssumman, 63,75 miljoonaa euroa. Watzke ei halua, että yksikään joukkueen nykyisistä pelaajista kiukuttelee enää jatkossa siirron toivossa.

– Kerroin tästä torstaina joukkueelle selvin sanoin. Seuraava pelaaja, joka yrittää samaa, epäonnistuu surkeasti. Hän tulee keräämään valtavia ongelmia, Watzke sanoi Frankfurter Allgemeinelle.

– Seuraava pelaaja, joka yrittää painostaa meitä pelaamalla huonosti tai jopa lakkoilemalla, ei tule onnistumaan – hän tulee istumaan katsomossa, mies jatkoi painavaan sävyyn.

Dortmund on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä, pisteen perässä toisena olevasta Bayer Leverkusenista. Watzke toivoi joukkueeltaan parempaa asennetta.

– Se joukkue jolla voitimme mestaruuden 2011 ja 2012 ei pelillisesti ollut missään nimessä niin hyvä kuin nykyjoukkue. Sillä oli kuitenkin paras asenne. Meidän täytyy tehdä muutoksia joukkueeseen kesällä. Miten paljon, se riippuu siitä miten kevät menee, Watzke kertoi.