Neymarin ei tarvitse jättää Paris Saint-Germainia voittaakseen maailman parhaan pelaajan palkintoa Ballon d’Oria, uskoo hänen maanmiehensä, brassilegenda Ronaldo.

Siirtosummien maailmanennätys laitettiin viime kesänä uuteen uskoon, kun Neymar, 26, siirtyi Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonalla eurolla.

Neymar on ollut jäätävässä iskussa uudessa seurassaan iskemällä 27 osumaa ja antamalla 16 maalisyöttöä 26 ottelussa. Monet uskovat, että yksi pääsyistä Neymarin lähdölle Pariisiin oli juuri se, että hän pääsisi pois Lionel Messin varjosta ja voisi voittaa Ballon d’Orin.

Brassitähteen yhdistetyn Real Madridin presidentti Florentino Perez antoi taannoin ymmärtää, että hän ei usko Neymarin mahdollisuuteen voittaa kyseistä palkintoa PSG:ssä.

Vuosina 1997 ja 2002 maailman parhaaksi valittu Ronaldo, 41, sen sijaan luottaa siihen, että Neymar kykenee voittamaan Ballon d’Orin myös Pariisissa.

– Hänellä on kaikki tarvittava sen voittamiseen PSG:ssa, sanoi Ronaldo SFR Sportin mukaan.

– On seuroja, joissa olisin itse halunnut pelata, ja yksi niistä isoimmista on PSG. Olen ollut Pariisissa niin monta kertaa elämäni aikana, että tunnen itseni pariisilaiseksi, mutta minulla ei ikinä ollut mahdollisuutta pelata siellä.

– En ikinä saanut tarjousta sieltä. Pelasin Euroopan mahtavissa seuroissa, mutta urani vei minut vain Italiaan, Espanjaan ja Hollantiin.