Brittilehdistö huomasi: Neymarin poissaolojen ajoituksessa erikoinen sattuma

© Kuva: Getty Images
Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!

PSG:n brassitähti Neymar on perherakas mies. Erityisen läheinen taituri on siskonsa Rafaellan kanssa. Mutta onko jopa niin läheinen, että siskokullan synttärit ajavat kaiken muun edelle? Tällaiseen hauskaan sattumaan brittilehdistö on nyt kiinnittänyt huomionsa.

Neymar loukkasi viime viikon sunnuntaina pelatussa Marseille-ottelussa nilkkaansa sen verran pahoin, että hänen uskotaan palaavan kentille kenties vasta toukokuussa. Brasilialaisen Globoesporten mukaan Neymar on menossa leikkauttamaan murtuneen jalkapöydän luunsa.

Vaikka juuri nyt jalalle varaaminenkin tuntuu kivuliaalta, on pakollinen poissaolo mahdollistamassa Neymarin osallistumisen Rafaella-siskonsa syntymäpäiväjuhlille 11. maaliskuuta. Aivan, kuten Neymar on osallistunut kolmena edellisenäkin vuonna.

Vuosina 2015 ja 2016 Neymar oli sattumoisin pelikiellossa juuri maaliskuun 11:nnen päivän tietämillä. Pelikieltoon päästäkseen Neymar vaikutti tehneen kovan työn. Vuonna 2015 Neymar sai varoituksen perättäisissä otteluissa Málagaa ja Granadaa vastaan, ja pääsi kuin pääsikin lentämään Brasiliaan siskonsa bileisiin.

Sama toistui vuotta myöhemmin. Tuolloin Neymarille nousi keltainen lappu Rayo Vallecano -ottelun 87. minuutilla, Barcelonan johtaessa peliä jo 5-1.

Vuosi sitten Neymarin piti sivussa Barcelonan La Liga -ottelusta Deportivoa vastaan lievä reisivamma. Neymar oli juuri pelannut täydet ja sankarilliset minuutit legendaarisessa Mestarien liigan ottelussa PSG:tä vastaan (6-1), ja hän oli pelikunnossa myös Brasilian-reissun jälkeen koittaneessa Valencia-pelissä. Siinäkin minuutteja tuli tilille 90. Vaan synttärijuhlat eivät väliin jääneet.

Tällä kertaa salaliittoteoria on kuitenkin vähän heikommilla jäillä, sillä Neymarin loukkaantuminen on epäilemättä vakavampaa laatua. Silti leikkaus ja sairausloman pitkittyminen mahdollistanevat siskon juhliin pääsyn, joten jääkäämme odottamaan some-kuulumisia Brasiliasta.

Lähde: Sport

Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!