Italialaislegenda Francesco Totti päätti viime kevääseen 25 vuotta kestäneen ammattilaisuransa.

Vuodesta 1989 AS Roman paitaa kantanut Totti, 41, siirtyi välittömästi uransa päättymisen jälkeen seuran johtajaksi.

Lähes 800 ottelua synnyinkaupunkinsa joukkueessa pelannut Totti myönsi Gazzetta dello Sportille, että jalkapallon jättäminen on ollut hänelle iso pala purtavaksi.

– Pelkään elämää. Pelkään tulevaisuutta. Kaipaan kaikkia yksinkertaisia asioita, kuten nappulakenkienkieni solmimista, otteluissa pelaamista, pukukopin rituaaleja, illallisia joukkuekavereideni kanssa… Kaipaan kaikkia asioita, jotka olivat elämäni kaikkien niiden vuosien ajan.

Totti on luonnollisesti yhä suuri Roman fani. Hän ei ole huolissaan joukkueen pääsystä ensi kauden Mestarien liigaan, vaikka sunnuntaina tuli 0-2-tappio AC Milania vastaan ja paikallisvastustaja Lazio ja Internazionale Milano ovat hiipineet Serie A:ssa Roman ohi neljän parhaan joukkoon.

– En ole huolissani, koska luotan (valmentaja) Eusebio Di Francescoon ja uskon, että hän tekee tästä mahtavan joukkueen.

– Me olimme liigassa kolmen ottelun voittoputkessa, kunnes Mestarien liigassa tuli pieni kömmähdys ja sarjassa hävisimme rumasti Milanille, mutta tilanne ei ole kriittinen.