Huuhkajien kapteeninnauhaa viime otteluissa kantanut Tim Sparv on isojen päätösten äärellä ensi kesänä. Sparvin sopimus FC Midtjyllandin kanssa päättyy ensi kesänä.

Sparv sanoi syksyllä, että hän on kahden vaiheille jatkaako hän Midtjyllandissa vai siirtyykö hän sopimuksensa päättymisen jälkeen jonnekin muualle. Tilanne on edelleen samankaltainen.

– Täytyy olla varovainen prosenttien kanssa (jatkaako hän FCM:ssä vai ei), mutta ei siitä (syksystä) ole kauheasti mikään muuttunut. Voin sanoa, että minulla on hyvä yhteys seuran kanssa, Sparv kertoi tanskalaiselle bold.dk-sivustolle.

Neuvottelut uudesta jatkosopimuksesta käydään Sparvin mukaan tarkemmin helmi-, maaliskuussa. Sparv ei osannut vielä ennakoida lopputulosta.

[readmore from=Sparv-Tim]

– Olen utelias siitä, mitä mahdollisuuksia minulla on, mutta olen ollut ulkomailla 13 vuotta, joten en välttämättä hae enää uutta seikkailua.

Sparv on yhdistetty siirtohuhuissa Ruotsin Allsvenskanin hallitsevaan mestariin Malmö FF:n riveihin, lue uutinen.

– Joka tapauksessa haluaisin varasuunnitelman, jos en jatka Midtjyllandissa. Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät, että haluan olla etulinjassa tekemässä päätöstä, etten ylläty. Voisi sanoa silti, että ovi on avoinna jatkolle FCM:ssä sekä muille vaihtoehdoille, Sparv totesi.